RVS bescherming

RVS polijsten

RVS polijsten om krassen uit roestvrijstaal te verwijderen en aangetast RVS te herstellen. RVS polijsten kan met de hand of een polijstmachine gedaan worden. RVS met de hand polijsten is handig wanneer je niet beschikt over een poetsmachine om mee te polijsten. Heb je een polijstmachine? Gebruik deze dan om het RVS te polijsten! Het apparaat is krachtig waardoor je snel en effectief krassen kan verwijderen en aangetast RVS kan herstellen naar zijn originele glans waarbij je roestvrijstaal in nieuwstaat brengt.

RVS polijsten met de hand

RVS poetsen met de hand doe je door een poetsmiddel en poetsdoek te gebruiken. De Meguiars All Metal Polish, Belgom ALU en Turtle Wax All Metal Polish zijn poetsmiddelen die veilig gebruikt kunnen worden om roestvrijstaal met de hand onder handen te nemen. Dankzij de korrel heeft de poets een licht corrigerende werking tijdens het poetsen met de hand. De unieke formule zorgt ervoor dat het roestvrijstaal niet beschadigd raakt. Let er tijdens het met de hand poetsen van RVS wel op dat je het roestvrijstaal eerst schoonmaakt!

RVS schoonmaken voor polijsten?

Roestvrijstaal poetsen? Dan is het belangrijk dat je begint met het RVS schoonmaken. RVS schoonmaken doe je met een RVS reiniger. Dit is speciaal schoonmaakmiddel waarmee je vuil, aanslag en vet van roestvrijstaal kan verwijderen. Nadat je klaar bent met het RVS schoonmaken kan je beginnen met poetsen. Doordat je eerst het oppervlak van roestvrijstaal hebt gereinigd, voorkom je tijdens het poetsen krassen in RVS.

Aangetast RVS herstellen?

Aangetast RVS herstellen? Herstel zelf RVS dat is aangetast met speciaal poetsmiddel of polijstmiddel voor roestvrijstaal. Aangetast RVS kan je herstellen door te poesten met een machine of met de hand te poetsen. RVS dat is aangetast komt door gebruik, UV zonlicht en/of andere invloeden van buitenaf. Door aangetast RVS te herstellen breng je deze tijdens het polijsten weer op glans en in nieuwstaat. Hierdoor ziet het roestvrijstaal er weer mooi, helder en glimmend uit!

Heb je een groot project waarbij je dit niet zelf kan doen en dus uit handen wilt geven. Wanneer je bv. een fabriek, een scholengemeenschap of een scheepswerf hebt. Kan je ons inschakelen wij van GEBA-Reinigingsdiensten nemen graag het werk omtrent RVS werkzaamheden weg. Voor zowel alle soortenl RVS binnen als ook al het RVS buiten zijn we de specialisten. Neem gerust contact met ons op voor een gratis proef sample op locatie.

RVS polijsten